Forum

Naast de steungroep op Facebook, is er nu ook een forum voor iedereen die te maken heeft met het loslaten van aangeleerde religie en daarover graag eens met andere ervaringsdeskundigen wil praten.

Dit forum is alleen zichtbaar voor geregistreerde leden en behandelt onderwerpen als: gelovige ouders, religieuze opvoeding, conditionering, Religieus Trauma Syndroom, relaties, narcisme, spiritualiteit, mystiek, zingeving en identiteit. Ben jij een twijfelaar, kerkverlater of ex-gelovige en wil je op een respectvolle, opbouwende manier in gesprek met gelijkgestemden, registreer je dan gerust!

Iedereen kan zich registreren, maar dat betekent niet dat iedereen dan automatisch toegang tot het forum krijgt. Dat krijg je pas wanneer ik dat handmatig heb geregeld. Een extra beveiliging om de forumomgeving zo veilig mogelijk te houden.

Stuur me na registratie even een berichtje met het mailadres en de naam waarmee je jezelf hebt geregistreerd en vertel me waarom jij tot de doelgroep behoort. Dan zorg ik dat je toegang krijgt. šŸ™‚ (Degenen die lid zijn van de steungroep op Facebook hoeven niets meer uit te leggen, behalve misschien hun naam, in het geval er gebruik wordt gemaakt van een schuilnaam.)

Van harte welkom. <3