Onderzoek naar gevolgen geloofsverlating

DOE JE MEE AAN EEN ONDERZOEK? 

*Gevolgen van geloofsverlating*

Daan is een Communicatie & Multimedia Design student op het Avans in Breda en is momenteel aan het afstuderen met als onderwerp religie en geloofsafvallers. D.m.v. zijn afstudeerproject hoopt hij de gevolgen van een strenge religieuze opvoeding aan het licht te brengen en mogelijk ook tot oplossingen te komen die geloofsafvallers kunnen helpen en ondersteunen in de periode tijdens of na het verlaten van het geloof.

Daan heeft een korte vragenlijst gemaakt om een beter inzicht te krijgen in de gevolgen van het verlaten van een geloofsovertuiging. Het invullen van de vragenlijst is geheel anoniem en overigens kunnen vragen waar je liever niet op antwoord overgeslagen worden. Aan het einde van de vragenlijst is er de mogelijkheid je e-mail achter te laten, dit is wederom niet verplicht, maar kan Daan helpen om eventueel vervolgvragen te stellen.

De link naar de vragenlijst: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMPc_L_xxaNmgrDDJccy38_vek7rcRpaH91OETGlBzAnRNFw/viewform?usp=sf_link

About Inge Bosscha

Aandachtig, openhartig, (zelf)kritisch en verbindend. Trainer, coach en inspirator. Deskundige op het gebied van (het loslaten van) aangeleerde religieuze dogma's en belemmerende overtuigingen.

Jouw reactie kan anderen tot steun zijn.