Regering laat omvang ‘homogenezingen’ onderzoeken. Vragenlijst in artikel!

Lieve mensen,

Zoals jullie wellicht weten is in 2019 in de Tweede Kamer een motie aangenomen waarin de regering wordt verzocht onderzoek te doen naar de omvang van conversietherapie (ook wel ‘homogenezing’ genoemd). Dit onderzoek is inmiddels van start gegaan en wordt uitgevoerd door twee bureaus: Bureau Beke en Bureau Ateno.

Zij inventariseren de komende tijd in hoeverre er binnen verschillende geloofsgemeenschappen sprake is van acceptatie van lhbt+ ‘ers en in welke mate en op welke wijze eventueel een vorm van ‘homogenezing’ wordt toegepast.

Onderdeel van het onderzoek is een enquête onder mensen die hier ervaring mee hebben. Laat jouw stem ook meeklinken door de vragenlijst in te vullen via deze link: >KLIK<

Door de vragenlijst in te vullen en/of door dit bericht te delen op social media help je mee om de omvang en de impact van homogenezingen zichtbaar te maken. Dank je wel! <3

About Inge Bosscha

Aandachtig, openhartig, (zelf)kritisch en verbindend. Trainer, coach en inspirator. Deskundige op het gebied van (het loslaten van) aangeleerde religieuze dogma's en belemmerende overtuigingen.

Jouw reactie kan anderen tot steun zijn.