EERSTE PRIJS VOLZIN-SCHRIJFWEDSTRIJD 2017!

‘DE WAARHEID ZAL ONS BEVRIJDEN’

In 2017 deed ik mee aan twee schrijfwedstrijden. De eerste bracht me als finalist in Paradiso, waar ik mijn verhaal mocht doen voor de jury en het publiek. Wat een geweldige ervaring was dat! Ik deed ook mee aan de schrijfwedstrijd van het blad Volzin. Vandaag verschijnt de editie met daarin de uitslag: ik behaalde de eerste plaats! Ik kan het nog steeds bijna niet geloven en ben de jury dankbaar voor zoveel erkenning. 

Graag deel ik met jullie het juryrapport en de door Volzin opgemaakte pdf’s met daarop mijn inzending, gecombineerd met een prachtige fotobewerking van Martine Sprangers.

Veel leesplezier!

Juryrapport:

“De eerste plek is voor Inge Bosscha. Haar persoonlijke verhaal over hoe ontwrichtend het dogmatische christelijke geloof van haar jeugd is geweest, is moedig en haar stijl is raak en ontroerend. Voor Bosscha was er lange tijd een waarheid en Ware
Leer, die voor haar eigenheid en behoeften geen ruimte laat. Bosscha vertelt een pijnlijk verhaal dat ook bevrijdend is: ze ontdekt haar eigen roer. De jury waardeert zeer dat ze haar verhaal zó vertelt dat de lezer van heel dichtbij meekijkt en toch voldoende distantie kan bewaren om haar
ervaringen met eigen ervaringen te laten resoneren.”

Bron: www.volzin.nu

Volzin Schrijfwedstrijd juryrapport-1

Liever als pdf? Volzin Schrijfwedstrijd juryrapport

Volzin inzending Inge Bosscha:

Volzin schrijfwedstrijd eerste plaats Inge Bosscha-1

Volzin schrijfwedstrijd eerste plaats Inge Bosscha-2

Volzin schrijfwedstrijd eerste plaats Inge Bosscha-3

Liever als pdf? Volzin schrijfwedstrijd eerste plaats Inge Bosscha

Bron: www.volzin.nu 

About Inge Bosscha

Aandachtig, openhartig, (zelf)kritisch en verbindend. Trainer, coach en inspirator. Deskundige op het gebied van (het loslaten van) aangeleerde religieuze dogma's en belemmerende overtuigingen.

4 Responses

Jouw reactie kan anderen tot steun zijn.