Jouw verhaal?

verken zwaarte en vlieg vrij

 

Omdat Dogmavrij een platform wil zijn voor verhalen, wordt er ook alle ruimte gegeven aan deze verhalen.

Wil jij je ervaringen met (het loslaten van aangeleerde) religie delen? Dat kan!

Het is mogelijk om een gastblog te schrijven voor dogmavrij.nl. Dit mag ook onder een schuilnaam Er wordt sowieso niets geplaatst zonder overleg met jou. Heel veilig dus. 🙂

 

Een paar dingen:

 

  • Een gastblog inzenden betekent niet automatisch plaatsing in de aangeleverde vorm. Er zal meestal geredigeerd worden en soms wordt er besloten dat een blog in zijn geheel niet aansluit bij de doelstellingen van Dogmavrij. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent voor je aan de slag gaat. Mail gerust als je vragen hebt.

 

  • De blog mag niet elders op internet gepubliceerd zijn. Lever dus origineel materiaal dat echt van jezelf is. (Overschrijven uit een boek is namelijk ook verboden 😛 )

 

  • Niet langer dan 2 A4-tjes in Word. (Ik ben niet heel streng, ben zelf ook niet goed in korte stukjes… wordt aan gewerkt! 😉 )

 

  • Het is gratis en je wordt er niet voor betaald. Het levert je wel wat publiciteit op. Op de website komen elke maand ruim 3.000 unieke bezoekers. De blog wordt ook via Facebook gedeeld.

 

  • Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele (relationele) gevolgen die je mogelijk ondervindt na plaatsing van je verhaal. (Met name wanneer je dit onder je eigen naam besluit te doen.) Ik ben ook niet verantwoordelijk voor eventueel negatieve reacties. Ik zal het je eerlijk zeggen wanneer ik van tevoren vermoed dat je dit met je verhaal oproept. Hoe en of er op je verhaal gereageerd zal worden, kan niemand echter van tevoren voorspellen.

 

 

Vanaf nu (19 februari 2016) is de regel dat onder gastblogs niet gediscussieerd mag worden en dat er alleen steunende reacties mogen worden geplaatst. Ik hoop dat met het instellen van deze regel nòg meer mensen hun verhaal naar buiten durven brengen.

 

Mocht je bloggen te lastig vinden en toch je verhaal willen doen, kan je natuurlijk ook (desnoods onder een schuilnaam) gewoon reageren onder de blogs en berichten die al op de site staan. Met jouw verhaal help je anderen om ook hun verhaal te vertellen.

Vind je dat ook lastig, dan kan je je ook laten interviewen. Wanneer je dat wilt, stuur dan even een berichtje via de contactpagina, dan bespreken we samen hoe jij het beste je verhaal kunt doen.

Delen is helen!

 

Liefs,

Inge