Neem jij je petje voor mij af?

In een vorig bericht kondigde ik het al aan: de mogelijkheid om mij te sponsoren en zelf je bijdrage te leveren aan de volgende projecten:

  1. Het verspreiden van toegankelijke, respectvolle informatie over het verband tussen religie en identiteitsvorming.
  2. Officiële erkenning van het Religieus Traumasyndroom (RTS) en zorgen voor goed geïnformeerde hulpverleners.
  3. Organiseren en faciliteren van de steungroep en ontmoetingsdagen om daarmee bij te dragen aan steun en (h)erkenning voor kerkverlaters.

Om mijn missie te bereiken benader ik actief kerkwerkers, hulpverleners en betrokkenen met ervaringsdeskundige informatie. Daarnaast zorg ik voor zoveel mogelijk vrij beschikbare digitale informatie, zoals artikelen op de website Dogmavrij, filmpjes op het Youtube-kanaal en het gratis beantwoorden van ingestuurde hulpvragen op Facebook. Jouw bijdrage helpt mij dit alles mogelijk te blijven maken.

Doe je mee? Klik hier voor meer informatie: >KLIK<

Ben je zelf niet in staat om bij te dragen en/of weet je iemand die deze doelen mogelijk ook zal willen steunen? Voel je vrij dit bericht te delen.

Mijn dank is zeer GROOT.

Liefs,

Inge

About Inge Bosscha

Aandachtig, openhartig, (zelf)kritisch en verbindend. Trainer, coach en inspirator. Deskundige op het gebied van (het loslaten van) aangeleerde religieuze dogma's en belemmerende overtuigingen.

Jouw reactie kan anderen tot steun zijn.