Zondag FEM talk in Paradiso!

 

WHAAAAAAAAA!! Dit is zo gaaaaafff!! 😀 Ik mag een FEM talk geven in Paradiso! Ik ben namelijk finalist van een schrijfwedstrijd voor vrouwen. Er zijn in totaal 5 finalisten, die allemaal geschreven hebben vanuit het thema ‘wat bezielt je’.

Zondag 25 juni om 11:00 uur (zaal open vanaf 10:30 uur) mogen we onze verhalen vanuit de tenen en het hart vertellen aan de jury en aan het publiek.

Niet alleen de jury -met daarin o.a. Lisette Thooft (winnares 2014) en Janneke Stegeman (Theologe des Vaderlands)- kiest een winnaar, ook het publiek kiest haar favoriet.

Zin om bij dit publiek te horen en te luisteren naar 5 verhalen vol bezieling, met een muzikale omlijsting door Shirma Rouse?

Ik mag 2 x 1 kaartje weggeven aan vrienden en volgers op deze website en op Facebook!

Ik wil je dan wel iets vragen. Ik doe mee aan deze wedstrijd om mijn boodschap bij een groter publiek onder de aandacht te brengen en zo mijn doelgroep beter te bereiken. Wil je mij helpen met mijn missie, door mijn Facebookpagina ‘Dogmavrij’ te liken?

Wil je kans maken op een kaartje? Vermeld dit dan even in een reactie onder dit berichtje (mag zowel op Facebook als op de Dogmavrij website) EN zorg dat Dogmavrij tussen jouw ‘vind-ik-leuks’ staat. Uiterlijk woensdagavond 20:00 uur laat ik weten welke 2 personen een kaartje hebben gewonnen.

Klik op deze link voor meer info: http://www.vrijzinnigen.nl/event/femtalks-wat-bezielt-je/

 

Zie ik je zondag?

Liefs,

Inge

 

 

 

About Inge Bosscha

Aandachtig, openhartig, (zelf)kritisch en verbindend. Trainer, coach en inspirator. Deskundige op het gebied van (het loslaten van) aangeleerde religieuze dogma's en belemmerende overtuigingen.

5 Responses

 1. Gefeliciteerd ! 🙂

  Voor mij is het een beetje te ver om af te zakken.
  Wordt dit opgenomen? Misschien kunnen we op die manier toch een beetje aanwezig zijn. 🙂

  Veel succes !
  Vriendelijke groet

 2. Rond dat tijdstip zwerf ik door Perugia, Italië.
  Dat kaartje kan me dus gestolen worden, maar fantastisch dat je de finale hebt gehaald en ik ben er van overtuigd dat je vanuit je tenen jouw verhaal zal vertellen.

  Succes, Inge en geniet er vooral van !

  Hartelijke groet
  Jan

Jouw reactie kan anderen tot steun zijn.