Boekentips voor kerkverlaters

Lieve mensen,

Omdat (e-mail)volgers van Dogmavrij niet automatisch een bericht krijgen als ik nieuwe pagina’s plaats op de website, maar wel als ik een blog plaats, plaats ik deze blog, met daarin een link naar de fonkelnieuwe pagina’s met boekentips voor kerkverlaters! Ja, pagina‘s, want de boekentips zijn onderverdeeld in 10 categorie├źn, die elk een eigen pagina hebben gekregen. Hier is de link naar de overzichtspagina. Van daaruit kan je doorklikken op elk van de 10 afbeeldingen, om naar de 10 pagina’s te gaan met de betreffende boekbeschrijvingen. In totaal gaat het om meer dan 100 boeken. Ik hoop dat sommigen van jullie hier iets aan hebben. Veel leesplezier gewenst en vul gerust aan met jouw boekentips! <3

Liefs van Inge

About Inge Bosscha

Aandachtig, openhartig, (zelf)kritisch en verbindend. Trainer, coach en inspirator. Deskundige op het gebied van (het loslaten van) aangeleerde religieuze dogma's en belemmerende overtuigingen.

3 Responses

 1. Hoi Inge,

  Je eindigt je boekenpagina’s (themapagina’s) met:
  “Heb je aanvullingen of nog meer boekentips in deze categorie? Die zijn heel welkom! Het liefst als reactie onder dit bericht, zodat iedereen ervan meeprofiteert. Dank je wel!”

  Zou het kunnen dat je de reactie-mogelijkheid hebt vergeten te activeren? Niet dat ik iets wens toe te voegen, voorlopig toch niet, maar ik merk dat het niet kan. Of ligt het aan het mij? ­čÖé

  Vriendelijke groet

 2. Welmoed

  Over de boekenlijst: de boeken van Bram Moerland over gnosis en gnostiek hebben mij, na veel angst met de hel, heel erg geholpen. Wat hij uitlegt over de gnostiek, het Thomas evangelie, de Katharen, voelt voor mij als thuiskomen. Il

Jouw reactie kan anderen tot steun zijn.